Divortul anului in lumea mondena - Britney Spears s-a despartit de sot dupa doar 14 luni de mariaj - Care e motivul11Foto© realitatea.net

Divortul anului in lumea mondena - Britney Spears s-a despartit de sot dupa doar 14 luni de mariaj - Care e motivul

, 19 știri, 34 vizualizări

Britney Spears a angajat-o pe avocata de top a vedetelor în materie de divorț, Laura Wasser, și va continua să lucreze cu avocatul ei, Mathew Rosengart, un fost procuror federal care a scos-o, în mod uluitor, de sub tutelă și de sub controlul tatălui ei. Nici Wasser și nici Rosengart nu au făcut comentarii cu privire la acest proces.

Sam Asghari – un antrenor, model și actor care a apărut în emisiunile „Black Monday” și „Hacks” – a cerut-o în căsătorie pe Britney Spears în septembrie 2021, iar cuplul s-a căsătorit în iunie 2022. Înainte, cei doi se întâlniseră prima dată în urmă cu mai bine de cinci ani, după ce se cunoscuseră pentru prima dată pe platoul de filmare al videoclipului din 2016 al lui Spears pentru „Slumber Party”, o piesă de pe albumul ei „Glory”.

Un reprezentant al lui Asghari nu a răspuns solicitării publicației internaționale de a comenta, în legătură cu despărțirea.

Mi-ar plăcea să îmi arăt emoțiile și lacrimile despre cum mă simt cu adevărat
Britney Spears,
Britney Spears, primele declarații despre divorțul de Sam Asghari:…