Doi bărbați au murit după ce mașina în care se aflau a intrat într-un copac6Foto© romanialibera.ro

Doi bărbați au murit după ce mașina în care se aflau a intrat într-un copac

, 6 știri, 19 vizualizări

Doi bărbați au decedat în noaptea de duminică spre luni, după ce autoturismul în care se aflau a lovit un copac. În urma impactului, șoferul a fost aruncat în afara mașinii, în timp ce pasagerul a rămas încarcerat în interior.

Inspectoratul de Poliție al Județului Dolj a informat că accidentul a avut loc pe DJ 552, în localitatea Plopșor. În mașină a fost găsit un bărbat de 40 de ani, din comuna Vârvoru de Jos, care, la fel ca șoferul, a fost declarat decedat.

„La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova care au stabilit că un tânăr, de 33 de ani, din comuna Vârvoru de Jos, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 552, din direcția Vârtop către Plopsor, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului, fiind găsit decedat”, au anunțat reprezentanții IPJ Dolj.