Doi copii de 5 ani ar fi fost agresați sexual de către un educator, într-o grădiniță din Sectorul 14Foto© stirileprotv.ro

Doi copii de 5 ani ar fi fost agresați sexual de către un educator, într-o grădiniță din Sectorul 1

, 13 știri, 16 vizualizări

Este anchetă în București, după ce polițiștii din Sectorul 1 au fost sesizați de directoarea unei grădinițe cu privire la faptul că doi copii ar fi fost agresați sexual de un educator. Copiii au 5 ani, iar faptele s-ar fi petrecut atât în unitate, cât și în curtea acesteia.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro, că directorarea unei unități de învățământ din Sectorul 1, de pe strada Coralilor, a anunțat Poliția Capitalei că un copil i-a povestit că el și un coleg au fost agresați sexual de către educatorul de la clasă.

„Din declarațiile minorului a rezultat faptul că educatorul, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, i-ar fi agresat sexual pe cei doi minori, în vârstă de 5 ani, atingându-i în zonele intime. Totodată, unul dintre aceștia a precizat că a fost dus în grădina școlii și abuzat sexual, fiindu-i introdus un deget în anus”, au transmis sursele citate.