Doi frați români au fost împușcați pe stradă, în Spania. Care sunt primele informații obținute de autorități5Foto© realitatea.net

Doi frați români au fost împușcați pe stradă, în Spania. Care sunt primele informații obținute de autorități

, 7 știri, 26 vizualizări

Scene cutremurătoare în plină stradă! Doi frați români au fost împușcați în Spania. Din primele informații obținute de autorități, unul dintre ei s-a stins din viață pe loc, sub privirile îngrozite ale martorilor. Celălalt a supraviețui, însă starea lui este una delicată. Bărbatul a fost transportat de urgență la spital, iar medicii fac tot ce pot pentru a-l salva.

Joi, 13 iunie, doi frați români au fost împușcați pe o stradă din Girona, Spania. Cei doi erau stabiliți de mult timp acolo, iar în momentul tragediei se aflau în fața service-ului auto la care lucrau. Bărbații au încercat să se lupte cu atacatorii, însă în zadar.

În cursul zilei de joi, 13 iunie, cei doi frați se aflau la locul de muncă, în fața service-ului auto, unde lucrau. La un moment dat, o mașină înmatriculată în Franța a oprit lângă ei, iar din ea au coborât mai mulți bărbați. Atacatorii erau înarmați cu bâte și țevi, semn că au venit pregătiți pentru ce a urmat să se întâmple.