Doi tineri au ajuns la spital după ce peste ei s-a prăbușit o creangă în Parcul Bazilescu din Sectorul 15Foto© stirileprotv.ro

Doi tineri au ajuns la spital după ce peste ei s-a prăbușit o creangă în Parcul Bazilescu din Sectorul 1

, 6 știri, 31 vizualizări

„La data de 25 mai 2024, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 5 a fost sesizată, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în timp ce se afla împreună cu partenera sa, pe o bancă, într-un parc din Sectorul 1, a căzut o creangă dintr-un copac, ambele persoane fiind surprinse sub aceasta”, a transmis Poliția Capitalei, care a precizat că acum cercetările continuă pentru vătămare corporală din culpă.

Surse apropiate anchetei au precizat pentru Libertatea că bărbatul are 38 de ani, iar fata, care era într-un scaun cu rotile, are 26 de ani.

Reprezentanții Spitalului Elias, unde se află tânăra, au declarat că aceasta este în comă și că fac eforturi pentru salvarea ei. „Este în comă, este în stare foarte gravă, extrem de instabilă, cu prognostic foarte rezervat. Este în stare critică, este intubată, iar eforturile sunt susținute pentru a o ține în viață”, a spus Silvius Negoiță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, pentru Libertatea.