Donald Trump avertizează că se va produce „moarte și distrugere” dacă este pus sub acuzare de procurori© wall-street.ro

Donald Trump avertizează că se va produce „moarte și distrugere” dacă este pus sub acuzare de procurori

, 5 știri, 141 vizualizări

Avertismentul fostului președinte american a venit la doar câteva după ce procurorii din New York care cercetează plățile făcute în 2016 către actrița de filme porno Stormy Daniels, bani pe care i-ar fi dat acesteia pentru a-i cumpăra tăcerea, au declarat că nu sunt intimidați, relatează Reuters.

„Ce fel de persoană poate acuza o altă persoană, în acest caz un fost președinte al Statelor Unite, care a obținut mai multe voturi decât orice președinte în exercițiu din istorie și candidatul de frunte (de departe!) pentru nominalizarea Partidului Republican, pentru o infracțiune, când se știe de către toți că nu a fost comisă nicio infracțiune și, de asemenea, se știe că potențiala moarte și distrugere într-o astfel de acuzație falsă ar putea fi catastrofă pentru țara noastră?”, a scris Trump pe rețeaua Truth Social.

Postarea de vineri de pe propria rețea Truth Social a fost cea mai recentă dintr-un șir de atacuri verbale la adresa procurorului districtual din Manhattan, Alvin Bragg. În urmă cu o săptămână, Trump și-a anunțat susținătorii că va fi arestat marți, lucru care nu s-a confirmat.