Donald Trump îl va numi pe Elon Musk în fruntea comisiei pentru eficiență guvernamentală dacă va fi reales4Foto© stirileprotv.ro

Donald Trump îl va numi pe Elon Musk în fruntea comisiei pentru eficiență guvernamentală dacă va fi reales

, 7 știri, 62 vizualizări

Donald Trump a declarat joi că va înființa o comisie pentru eficiența guvernului condusă de miliardarul Elon Musk dacă va câștiga alegerile din 5 noiembrie, în timpul unui discurs amplu în care și-a prezentat viziunea economică pentru țară.

Vorbind la Clubul Economic din New York, fostul președinte s-a angajat, de asemenea, să reducă ratele impozitului pe profit pentru companiile care produc pe plan intern, să creeze zone cu „impozite reduse” pe terenurile federale, unde companiile de construcții vor fi încurajate să construiască noi locuințe, și să înființeze un fond suveran de investiții, transmite Reuters.

Trump a discutat ideea unei comisii pentru eficiență cu consilierii săi timp de câteva săptămâni, au declarat pentru Reuters persoane la curent cu aceste conversații. Cu toate acestea, discursul său de joi a fost prima dată când a susținut public această idee.