Două autobuze pline cu oameni au căzut într-un râu, din cauza unei alunecări de teren în Nepal. 60 de persoane, dispărute4Foto© stirileprotv.ro

Două autobuze pline cu oameni au căzut într-un râu, din cauza unei alunecări de teren în Nepal. 60 de persoane, dispărute

, 5 știri, 35 vizualizări

„Vom căuta în toate locurile posibile,” a declarat Indra Dev Yadav, șeful districtului central Chitwan, unde s-a produs accidentul. „Ne vom folosi toate capacitățile pentru căutare și salvare, în ciuda nivelului apei, a curentului și a noroiului,” a adăugat el. Operațiunile au fost întrerupte vineri seara, fără a găsi urme ale vehiculelor sau ale persoanelor dispărute.

Alunecarea de teren a împins cele două autobuze de pe șosea, făcându-le să cadă de la cel puțin 30 de metri în râul Trishuli. Khiminanda Bhusal, un oficial local, a precizat că autobuzele transportau 24 și respectiv 42 de pasageri. Trei persoane au reușit să scape sărind pe fereastră, iar supraviețuitorii sunt acum în afara oricărui pericol, unul dintre ei fiind deja externat din spital.

Accidentul s-a produs vineri dimineața, în jurul orei locale 3:30, pe drumul care leagă orașele Narayanghat și Mugling, la aproximativ 100 km vest de capitala Kathmandu.