Două fetițe, de 5 și 7 ani, din Bihor, rănite după ce au căzut din podul casei, prin tavanul de rigips3Foto© observatornews.ro

Două fetițe, de 5 și 7 ani, din Bihor, rănite după ce au căzut din podul casei, prin tavanul de rigips

, 5 știri, 11 vizualizări

„În cursul zilei de joi, 06 iunie a.c., pompierii militari aleșdeni și echipajul medical care încadrează elicopterul SMURD au intervenit pentru salvarea a două fetițe, în vârstă de 5, respectiv 7 ani. În jurul orei 13.35, un apelant al numărului Unic 112 sesiza producerea unui grav eveniment în localitatea Luncșoara, comuna Aușeu, soldat cu rănirea gravă a două fetițe, care căzuseră din pod, prin tavanul de rigips, una dintre acestea, în vârstă de 7 ani, fiind în stare de inconștiență”, a transnis, joi, ISU Bihor.

Sursa citată a precizat că pentru salvarea acestora, la fața locului s-au deplasat în cel mai scurt timp, pompierii militari din cadrul Stației Aleșd, cu ambulanța SMURD a subunității și cu o autospecială de intervenție, precum și elicopterul SMURD.

Ajunse la fața locului, echipajele medicale au acordat îngrijiri celor două micuțe, iar ulterior, fetița în vârstă de 7 ani, aflată în stare de inconștiență a fost transportată cu elicopterul, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Bihor.