Două tinere însărcinate, găsite inconștiente și intubate, după ce s-au intoxicat cu o substanță pentru deparazitarea animalelor4Foto© stirileprotv.ro

Două tinere însărcinate, găsite inconștiente și intubate, după ce s-au intoxicat cu o substanță pentru deparazitarea animalelor

, 8 știri, 50 vizualizări

Două tinere însărcinate, din comuna Groșii Țibleșului, județul Maramureș, s-au intoxicat cu o substanță pentru deparazitarea animalelor din gospodărie. „Ambele persoane sunt inconștiente și intubate”, a transmis ISU.

O persoană a sesizat la 112, cu privire la faptul că o tânără însărcinată acuză dureri și se află în stare de inconștiență. Personalul medical s-a deplasat în localitatea Groșii Țibleșului, unde au fost identificate, de fapt, două tinere, ambele însărcinate, în stare gravă de sănătate.

Potrivit ISU Maramureș, ambele persoane sunt „inconștiente și intubate”.

„Echipajul CBRN din cadrul ISU Maramureș intervine alături de pompierii din Târgu Lăpuș și echipajele medicale TIM și EPA SMURD în localitatea Groșii Tibleșului, unde două persoane de sex feminin, însărcinate s-au intoxicat cu o substanță pentru deparazitarea animalelor din gospodărie. Ambele persoane sunt inconștiente și intubate și sunt transportate în acest moment la UPU Baia Mare.