Două trenuri Metrorex s-au ciocnit ușor în stația Timpuri Noi12Foto© stirileprotv.ro

Două trenuri Metrorex s-au ciocnit ușor în stația Timpuri Noi

, 20 știri, 5 vizualizări

Metrorex a anunțat că un tren ar fi intrat pe linia pe care era deja o altă garnitură de metrou, iar cele două ar fi intrat în contact, dar fără urmări. Compania declară că incidentul a fost deja raportat către AGIFER (Agenția de investigare feroviară română), dar traficul între stațiile Mihai Bravu și Timpuri noi s-a desfășurat îngreunat. Acestea nu au fost singurele probleme de la metrou din această seară.

Mai multe probleme marchează traficul subteran din Capitală în ultimele ore. Informațiile din partea Metrorex au fost, inițial, contradictorii cu privire la un incident aparent minor care s-a produs la stația Timpuri Noi, timp în care călătoriilor aflați pe peron nu li s-ar fi comunicat ce se întâmplă de fapt. „Vă informăm că, din cauza unei defecțiuni tehnice, între stațiile Timpuri Noi și Mihai Bravu nu se circulă, iar între stațiile Mihai Bravu și Nicolae Grigorescu se circulă în sistem pendulă”, s-a arătat într-o primă comunicare oficială a companiei.

„Unul dintre dintre trenuri a intrat pe linia ocupată de alt tren ceea ce a produs cuplarea celor două trenuri. Menționăm că în urma acestui incident nu există victime sau pagube materiale.” De asemenea, s-a consemnat și defectarea „unui tren la Distor 1 în jurul orei 18.50, unde au fost călători debarcați la peron și trenul a fost retras.”