Droguri ascunse într-o pereche de papuci de casă cu model de Crăciun7Foto© stirileprotv.ro

Droguri ascunse într-o pereche de papuci de casă cu model de Crăciun

, 7 știri, 12 vizualizări

Un tânăr, în vârstă de 19 ani, și-a ascuns drogurile într-o pereche de papuci de casă cu model de Crăciun. Cu toate acestea, cele  275 gr de droguri (2-MMC) au fost găsite de polițiștii de frontieră sătmăreni. Polițiștii au identificat drogurile în mașina unui tânăr care s-a prezentat la intrarea în țară în Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni. În perechea de papuci de casă cu model de Crăciun se aflau aproximativ 275 gr de substanță psihoactivă (2-MMC).

Ce spun polițiștii IPJ Satu Mare? ”La data de 24.12.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare au dispus reținerea  unui inculpat cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  efectuare de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără drept și fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii.

Măsura a fost luată după ce acesta a fost depistat în flagrant de către polițiștii de frontieră,  la intrarea pe teritoriul țării,  în timp ce deținea cantitatea de  275 grame de substanță psihoactivă ( 2-MMC) disimulată într-o pereche de papuci de casă.