Dumitru Dragomir, despre situația în care a ajuns Irinel Columbeanu: „Nu mi-e milă de el”2Foto© libertatea.ro

Dumitru Dragomir, despre situația în care a ajuns Irinel Columbeanu: „Nu mi-e milă de el”

, 4 știri, 39 vizualizări

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a mărturisit, în cadrul emisiunii „MAX Profețiile lui Mitică”, că nu îi este milă de Irinel Columbeanu, care a ajuns să-și plătească șederea la azilul de bătrâni din Ghermănești, Ilfov, din donații.

Deși cel care pe vremuri învârtea banii cu furca trece printr-o situație delicată, persoanele publice nu s-au grăbit să-i sară în ajutor. Gigi Becali, patronul FCSB, a declarat că nu are de gând să-l ajute cu bani pe fostul om de afaceri, adăugând că „e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci”.

„Când mergi toată viața din prostituată în prostituată, la ce te aștepți? Tu vrei acum să vină prostituata să aibă grijă de tine? În loc să fi avut grijă să te asiguri din vreme, să-ți crești nepoții la bătrânețe, tu aștepți prostituata să te salveze? Păi, ea și-a găsit alt fraier, gata! Asta e! Eu nu critic omul, dar asta e adevărul! Să ajungi tu din fost milionar să nu ai cu ce să-ți plătești nici azilul, este cumplit!“, a declarat impresara în podcastul „Tare de tot”.