După 16 ani în cadrul Citi, Mihaela Peneș devine director trezorerie și piețe financiare pentru România și Bulgaria3Foto© wall-street.ro

După 16 ani în cadrul Citi, Mihaela Peneș devine director trezorerie și piețe financiare pentru România și Bulgaria

, 4 știri, 14 vizualizări

♦ Mihaela Peneș îi succede lui Grigoriy Ananiev, care a fost promovat în rolul de director trezorerie și piețe financiare pentru regiunea EuropaEuropaEuropa Centrală în cadrul Citi.

Grupul bancar american Citi a anunțat numirea româncei Mihael Peneș în funcția de director trezorerie și piețe financiare pentru România și Bulgaria, ea urmând să fie responsabilă de creșterea diviziei de trezorerie și piețe financiare a Citi din cele două țări și să continue să sprijine clienții băncii într-un mediu macroeconomic și geopolitic volatil. Ea se va alătura, de asemenea, comitetelor de management ale Citi din cele două țări, sprijinind strategiile de creștere de pe ambele piețe.

Anterior, Mihaela Peneș a condus divizia de vânzări și soluții pentru instituții financiare, acoperind România, Bulgaria și alte 11 țări, un rol pe care îl va păstra. Ea îi succede în funcția de director trezorerie și piețe financiare pentru România și Bulgaria lui Grigoriy Ananiev, care a fost promovat în rolul de director trezorerie și piețe financiare pentru regiunea Europa Centrală în cadrul Citi. De obicei, grupul american Citi prefera numirea unor expați pe astfel de poziții în echipa de management, însă de această dată a numit o româncă.