După Cluj, și Aeroportul Internațional din Timișoara renunță la restricțiile privind lichidele din bagajul de mână© adevarul.ro

După Cluj, și Aeroportul Internațional din Timișoara renunță la restricțiile privind lichidele din bagajul de mână

, 4 știri, 107 vizualizări

Restricțiile privind cantitatea de lichide din bagajele de mână au fost eliminate, începând de luni, și la Aeroportul Internațional din Timișoara. Totodată, pasagerii nu mai trebuie să scoată nici aparatele electronice pentru verificare, potrivit News.ro.

Reprezentanții Aeroportului Internațional ”Traian Vuia” din Timișoara anunță că se ridică restricțiile referitoare la lichidele din bagajele de mână și nici electronicele nu vor mai fi scoase la verificare.

Aeroportul Internațional Timișoara «Traian Vuia» se alătură aeroporturilor în care controlul de securitate devine mult mai rapid și mai simplu, fiind eliminată restricția referitoare la cantitatea de lichide, aerosoli și geluri care depășesc 100 de mililitri. Pasagerii vor scăpa de stresul de a pune recipientele în pungi de plastic pentru scanare separată de bagajul de mână. Același lucru va fi valabil și pentru electronice, laptopurile și accesoriile acestora urmând să treacă prin scanere fără să mai fie obligatorie scoaterea lor din bagaj.