Edi Iordănescu, concluzie surprinzătoare după o nouă înfrângere suferită de naționala României4Foto1Video© video.gsp.ro

Edi Iordănescu, concluzie surprinzătoare după o nouă înfrângere suferită de naționala României

, 6 știri, 10 vizualizări

Selecționerul echipei naționale de fotbal a României, Edward Iordănescu, a declarat, joi seara, după înfrângerea din amicalul cu Slovenia (scor 2-1), că rezultatul nu e pozitiv, dar testul a fost unul foarte bun împotriva unui "adversar de calibru".

"Rezultatul nu a fost unul pozitiv, dar testul pentru mine a fost unul foarte bun. Mă bucur în primul rând că am avut posibilitatea să debutăm niște jucători. Nu e ușor să debutezi 5 jucători împotriva unei echipe de calibru... de calibru pentru că Slovenia are în componență fotbaliști care evoluează la un nivel foarte bun. Slovenia a venit aici în componență completă și dacă ne uităm la ultimele lor meciuri putem spune că eram în gardă", a spus tehnicianul la postul Pro Arena.

"În prima repriză am fost timorați, s-a văzut că ne căutăm, că nu avem chimie de joc. Am avut probleme, dar cu toate astea am avut prima ocazie, acea bară. Din păcate, o greșeală individuală și o nesincronizare la golul doi ne-au adus în dezavantaj cu un scor deloc plăcut la pauză. În repriza a doua am văzut la echipa noastră alt curaj, altă stare de spirit, altă încredere.