Edi Iordănescu: „Da, Olanda e favorită”16Foto© romaniatv.net

Edi Iordănescu: „Da, Olanda e favorită”

, 27 știri, 45 vizualizări

Selecționerul naționalei de fotbal a României, Edi Iordănescu, spune, luni, într-un un mesaj postat pe site-ul oficial al FRF, că Olanda, adversara din optimile de finală ale EURO 2024, este favorită, iar pentru a obține calificarea jucătorii săi trebuie să dea dovadă de unitate în fiecare secundă și sacrificiu total.

„În mod cert ne aflăm în fața celei mai mari provocări din parcursul nostru împreună. O spune istoricul duelurilor cu Olanda, o spun valorile individuale ale adversarului, experiența lui uriașă în astfel de contexte la acest nivel. Tot ce am cucerit până acum am cucerit cu realism: da, Olanda e favorită. Iar tot ce am cucerit până acum am cucerit prin unitate, ambiție și sacrificiu.

Acum e nevoie de unitate în fiecare secundă, ambiție fără precedent și sacrificiu total într-o singură direcție. Dacă înaintea fiecărui meci de la EURO am spus că băieții sunt pregătiți, acum spun că sunt pregătiți, dar e nevoie și de un răspuns din partea lor pe care nu pot să-l ofer decât după meci.