Eduard Hellvig, comentarii acide despre Catalin Cirstoiu: ,,Un candidat comun bun de pus in muzeul concordiei depline5Foto© observatornews.ro

Eduard Hellvig, comentarii acide despre Catalin Cirstoiu: ,,Un candidat comun bun de pus in muzeul concordiei depline

, 8 știri, 23 vizualizări

"Nu sperie și nu deoache pe nimeni", a scris Hellvig pe platforma X, fosta Twitter. Fostul director al SRI se întreabă de ce ar renunța cineva la candidați cu cifre bune în sondaje pentru a numi pe cineva, "cunoscut doar în comunitatea medicală."

"Din rundele de negocieri care ne-au pictat televizoarele câteva săptămâni la rând a rezultat un candidat comun bun de pus în muzeul concordiei depline. Nu sperie și nu deoache pe nimeni. Dacă ne întrebăm pe cine reprezintă cu adevărat, cred că răspunsul e în propoziția precedentă.

Iar chestiunea cu adevărat semnificativă este de ce ai renunța la candidați cu cifre bune pentru a-ți investi încrederea în cineva cunoscut doar în comunitatea medicală? De unde vine oare încrederea deplină în “apoliticul perfect” pentru a fi trimis să extragă voturi și din stânga și din dreapta? Ce se știe sus și nu se spune și în aval?

Bun de pus în muzeu. Nu sperie pe nimeni
Cătălin Cîrstoiu,
Eduard Hellvig, comentarii acide despre medicul Cătălin Cîrstoiu: “Bun…
Nu sperie și nu deoache pe nimeni
Cătălin Cîrstoiu,
Eduard Hellvig, fostul director SRI, despre candidatul PSD-PNL Cătălin…