El e cel mai înalt înotător din România8Foto© onlinesport.ro

El e cel mai înalt înotător din România

, 11 știri, 58 vizualizări

Ni s-a cam terminat fotbalul în meciul cu Ucraina. După partida epuizantă cu vecinii noștri de la nord am rămas doar cu determinarea și cu parte din disciplina tactică cu care Naționala a început Campionatul European, în uralele optimiștilor și într-o ploaie de ironii din partea scepticilor. I s-a cam terminat și inspirația selecționerului, care la meciul cu Belgia și Slovacia nu a trimis în teren cel mai bun 11 și nici schimbările nu i-au prea ieșit.

Probabil că Iordănescu junior a fost forțat să recurgă la unele schimbări, din cauza faptului că jucătorii noștri, nefiind angrenați, decât în rare cazuri, în campionate puternice, iar unii dintre ei fiind profesioniști în lustruitul băncilor de rezerve, au fost dărâmați după efortul uriaș depus în primul meci.

S-a văzut în partida de la Frankfurt că fotbaliștii români nu sunt capabili de un efort susținut la intervale mici de timp, exemplele fiind în primul rând fundașii, care au făcut niște gafe monumentale, care, din fericire, nu au fost speculate de slovaci, care nici ei nu par să poată mai mult.