El este bărbatul din Vișeu de Jos care și-a bătut soția, după ce a intrat cu mașina în autoturismul în care se aflau femeia și fetița ei6Foto2Video© stirileprotv.ro

El este bărbatul din Vișeu de Jos care și-a bătut soția, după ce a intrat cu mașina în autoturismul în care se aflau femeia și fetița ei

, 8 știri, 67 vizualizări

Micuța și mama ei au suferit mai multe leziuni minore, fiind transportate la spital. Se pare că motivul acestei fapte oribile ar fi gelozia bărbatului care nu a suportat divorțul cerut de femeie.

Din primele informații se pare că bărbatul și-ar fi urmărit soția și când aceasta se pregătea să pornească, acesta ar fi accelerat cu intenția de a lovi frontal mașina femeii.

“Victima, o femeie, în vârstă de 31 de ani, din Vișeu de Jos le-a declarat polițiștilor că soțul său a provocat intenționat accidentul, întrucât se află în proces de divorț, iar după accident acesta a continuat să o agreseze fizic. În urma accidentului, femeia și fiica ei, în vârstă de nouă ani, au suferit vătămări corporale și au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Ambii conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind zero”, a precizat IPJ Maramureș.