Elena Lasconi, critici la adresa lui Klaus Iohannis: Concediile, lipsa de comunicare nu i-au făcut bine2Foto© puterea.ro

Elena Lasconi, critici la adresa lui Klaus Iohannis: Concediile, lipsa de comunicare nu i-au făcut bine

, 5 știri, 60 vizualizări

Elena Lasconi, președintele USR, care a anunțat că intenționează să candideze la alegerile prezidențiale, a criticat comportamentul președintelui Klaus Iohannis. Primărița a afirmat că acesta s-a distanțat de cetățeni, iar cu această atitudine nu a avut de câștigat.

Lasconi a explicat că în opinia sa, Iohannis s-a îndepărtat foarte mult de români, iar lipsa comunicării și concediile frecvente au contribuit la această percepție negativă. Ea a amintit că în 2019, Iohannis se lăuda că a reușit să îndepărteze PSD de la guvernare, dar în al doilea mandat, ironic, a adus PSD-ul înapoi la guvernare.

Lasconi a adăugat că Iohannis a fost ales de români pentru a-i reprezenta, dar consideră că la ultimul Summit NATO România nu a fost bine reprezentată. În cazul în care va ajunge președintele României, Lasconi a promis că va fi printre oameni și nu va sta „într-o colivie de aur, 10 ani în concediu”, făcând aluzie la stilul de conducere al actualului președinte.