Emi și soția lui, Mădălina, duel la Splash! Vedete la Apă. Au făcut echipă la Power Couple, iar acum se întrec în sărituri14Foto© jurnalul.ro

Emi și soția lui, Mădălina, duel la Splash! Vedete la Apă. Au făcut echipă la Power Couple, iar acum se întrec în sărituri

, 14 știri, 11 vizualizări

Despre participarea la Splash, într-o ediție dedicată Power Couple România – La bine și la greu, show-ul care redefinește relația de cuplu, Emi mărturisește că principalul motiv pentru care a venit este să-și susțină soția: “Chiar dacă suntem amândoi concurenți, eu sunt aici să-mi susțin soția, indiferent de înălțimea de la care sare; vreau să fiu alături de ea“.

Emi și Mădălina s-au antrenat împreună, iar Bobo, antrenorul lor, i-a transmis artistului: ,,Vezi că ea sare foarte bine! Tu ai mai fost și în trecut la Splash, ridică-te la același nivel și sari în cap!”, iar ce a urmat a stârnit hohote de râs.

Cum s-au descurcat cei doi, cine a sărit de la cea mai mare înălțime, dar ce au pregătit și Oana Matache, Radu Siffredi Tudor, Ionescu și Eliza Natanticu, colegii lor din această ediție, telespectatorii vor afla urmărind ediția Splash! Vedete la Apă difuzată în această seară, de la 20.30, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Așa l-am învățat în viață tot ce am putut eu să îl învăț și să îi fiu alături
George Tănase,
Splash! Vedete la apă sezon 6, 23 august 2024. Ionuț Rusu a sărit cu…
Este prietenul meu și asta spune ceva despre el
Răzvan Fodor,
Splash! Vedete la apă, sezon 6, 23 august 2024. Răzvan Fodor le-a…
Câștigătorul medaliei de bronz, cu nota secretă 9 și un total de 32,5 puncte este Tudor Ionescu
Răzvan Fodor,
Splash! Vedete la apă, sezon 6, 22 august 2024. Care e câștigătorul…
Nu știu despre ce vorbim aici, dar eu am văzut o săritură mai bună decât a ta
Răzvan Fodor,
Splash! Vedete la apă sezon 6, 22 august 2024. În ciuda accidentării,…