En gros vs. en detail! Câți jucători din semifinala Germania-România de la Euro Under 21 se înfruntă vineri și la seniori12Foto© sport.ro

En gros vs. en detail! Câți jucători din semifinala Germania-România de la Euro Under 21 se înfruntă vineri și la seniori

, 13 știri, 16 vizualizări

Campionatul European Under 21 din 2019 a fost o poveste frumoasă pentru echipa României, care a ajuns până în semifinale.

România a fost eliminată atunci de Germania cu 4-2 după ce în minutul 90 scorul încă era 2-2, dar nemții au pierdut la rândul lor finala, 1-2 cu Spania. În loturile pentru întâlnirea de vineri se află mai mulți jucători prezenți la acel turneu final de Euro U-21.

Astfel, dacă Germania are doi vicecampioni europeni din 2019, Mirel Rădoi a promovat la seniori o întreagă echipă. Klostermann și Neuhaus, titulari în semifinala de acum doi ani, se află în lotul lui Hansi Flick, în timp ce la noi au fost convocați Andrei Vlad, Cristian Manea, Ionuț Nedelcearu, Adrian Rus, Dragoș Neldecu, Alexandru Cicâldău, Ianis Hagi, George Pușcaș și Andrei Ivan.