Este cea mai cruntă veste pentru România! Ministrul Sănătății, anunțul pe care nimeni nu voia să-l audă3Foto© capital.ro

Este cea mai cruntă veste pentru România! Ministrul Sănătății, anunțul pe care nimeni nu voia să-l audă

, 6 știri, 304 vizualizări

„Acest final al pandemiei astăzi încă nu se întrevede, nici măcar prognozat. Auzim tot felul de prognoze și păreri. Sigur, ele sunt importante. Unele se adeveresc, altele nu se adeveresc, cum s-a făcut și pe celelalte valuri. (...) Încă nu suntem în vârful pandemiei.

Trebuie câteva zile bune în care să avem cam aceeași valoare, ca să putem spune că avem un fel de plafonare pe un anumit platou. Or, chiar dacă cifrele mai urcă, mai scad, cu o mie, cu două mii (de cazuri - n.r.), încă nu e atât de semnificativ încât să spunem că suntem pe un platou. (...) Există această posibilitate să ajungem la peste 20.000 de cazuri (zilnic - n.r.). Este o posibilitate care, din păcate, nu trebuie exclusă", a declarat ministrul Sănătății, joi, la un post TV.

„Și Franța e \"neconstituțională\", și Germania e \"nedemocratică\" și Italia la fel și așa mai departe. Adică, nu știu dacă e frumos ca un ministru să spună așa ceva: toți ăștia sunt proști și noi suntem deștepți, noi știm mai bine că nu avem nevoie de acest certificat și o parte a societății are o părere împotriva vaccinului.