Euro 2024 - Grupa B se încheie luni cu meciurile Croația - Italia și Albania - Spania. Toate calculele12Foto© puterea.ro

Euro 2024 - Grupa B se încheie luni cu meciurile Croația - Italia și Albania - Spania. Toate calculele

, 16 știri, 21 vizualizări

În urma înfrângerii în fața Spaniei și a victoriei în fața Albaniei, care a fost smulsă în urma unui ultim gol egalizator al lui Klaus Gjasula, Croația are nevoie disperată de un rezultat pozitiv în fața Italiei pentru a-și menține speranțele de promovare.

„Trebuie să câștigăm acest ultim meci", a declarat mijlocașul croat Martin Baturina. „Știm că va fi greu pentru că este Italia, la urma urmei. Cu toate acestea, am revenit din situații mai dificile decât aceasta și cred că vom reuși să câștigăm."

Italia are trei puncte din cele două meciuri și va confirma calificarea în optimi ca vicecampioană de grupă dacă va evita înfrângerea. Eșecul în fața Spaniei nu pare să fi afectat încrederea Squadrei Azzurra, portarul Gianluigi Donnarumma declarând: „Destinul nostru este încă în mâinile noastre, nu trebuie să ne facem griji. Vom avea multe de făcut împotriva Croației, dar sunt convins că o putem face". Ne așteaptă un meci interesant.