Euro Vial a cumpărat un teren de 1,5 milioane de euro în Mamaia Nord2Foto© puterea.ro

Euro Vial a cumpărat un teren de 1,5 milioane de euro în Mamaia Nord

, 4 știri, 12 vizualizări

Euro Vial Residence, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori activi pe piața imobiliară regională din Constanța, a achiziționat la finalul anului trecut un teren cu o suprafață de 2.500 de metri pătrați amplasat în Mamaia Nord, într-o tranzacție de peste 1,5 milioane de euro.

Terenul, care este situat în imediata apropiere a plajei complexului Sea ON, va fi utilizat pentru extinderea facilităților proiectului, finalizat de Euro Vial în vara lui 2021 în urma unei investiții de peste 30 de milioane de euro.

Sea ON este format din 392 de apartamente și opt spații comerciale cuprinse în două imobile cu 10 etaje și include numeroase facilități, printre care acces direct către plaja privată de 5.000 de metri pătrați amplasată în fața proiectului, o galerie comercială cu o suprafață de 2.000 de metri pătrați, servicii de tip concierge și administrare hotelieră a apartamentelor. Proiectul este primul și singurul finalizat într-o zonă adiacentă în care se află în construcție mai multe ansambluri însumând peste 4.800 de unități locative.