Evenimente importante care vor avea loc în Arhiepiscopia Iașilor, în perioada 29 septembrie – 5 octombrie 20243Foto© bzi.ro

Evenimente importante care vor avea loc în Arhiepiscopia Iașilor, în perioada 29 septembrie – 5 octombrie 2024

, 4 știri, 7 vizualizări

Sfârșitul de săptămână vine cu o surpriză pentru bucureșteni, mercurul din termometre va atinge 29-30 de grade Celsius, și astfel locuitorii Capitalei se mai pot bucura de câteva evenimente în aer liber. În acest final de săptămână vor avea loc mai multe evenimente în Capitală, de la concerte și expoziții de artă, până la Simfonia Apei și Promenada Operei.

Vineri, 27 septembrie, începând cu ora 19:00, pe scenă se va desfășura evenimentul principal „Gala Extraordinară Promenada Operei – Puccini per sempre”. Publicul va avea ocazia să ia parte la un program integral din creația marelui compozitor, concertul încadrându-se în seria evenimentelor care marchează Anul Puccini în România. La eveniment vor participa soliștii, orchestra, corul și baletul Operei Naționale București, iar dirijor va fi Adrian Morar, în calitate de invitat.

Spectacolul va beneficia de un concept de lumini și videomapping original, iar regia poartă semnătura lui Alexandru Nagy.