Examenul de rezidențiat nu se modifică, anunță Ministerul Sănătății după consultări cu studenții2Foto© observatornews.ro

Examenul de rezidențiat nu se modifică, anunță Ministerul Sănătății după consultări cu studenții

, 5 știri, 8 vizualizări

Ministerul Sănătății a anunțat că forma de organizare a concursului de rezidențiat, care va avea loc în 17 noiembrie, că rămâne nemodificată, decizia fiind luată în urma consultărilor cu studenții.

"În urma unor consultări interne, asociațiile studenților la medicină din universitățile și facultățile de profil au informat Ministerul Sănătății cu privire la faptul că majoritatea studenților au optat pentru menținerea actualei forme de desfășurare a concursului de rezidențiat. În urma discuțiilor dintre ministrul Sănătății, prof. univ. dr.

Alexandru Rafila și reprezentanții studenților, s-a ajuns la un acord privind susținerea punctului de vedere majoritar al studenților de a continua organizarea concursului de rezidențiat prin concurs unitar, național, pentru domeniul medicină, domeniul medicină dentară și, respectiv, domeniul farmacie, cu tematică și bibliografie unice", a transmis ministerul Sănătății.