Exmatricularea lui Nicușor Dan23Foto© romanialibera.ro

Exmatricularea lui Nicușor Dan

, 50 știri, 36 vizualizări

Scenariul lansat pe piață cum că președintele Klaus Iohannis face din umbră manevre pentru ca Nicușor Dan, după ce va câștiga un nou mandat la Primăria Generală a Capitalei, să fie lansat în cursa pentru Cotroceni, susținut de struțo-cămila PSD-PNL, a căzut.

Au cam căzut și scenariile care îi acuzau împreună și separat pe Marcel Ciolacu și pe Nicolae Ciucă de un complot politic care urmărea sacrificarea propriilor candidați și susținerea mascată a lui Nicușor Dan pentru un nou mandat. Se conturează în schimb un alt scenariu, la care mă voi referi în cele ce urmează, de exmatriculare bine planificată și regizată a aceluiași Nicușor Dan.

Ce putem observa analizând cea mai importantă competiție electorală din tot ceea ce înseamnă alegeri locale? Că Nicușor Dan, în ciuda modului catastrofal în care a administrat Capitala, beneficiază în continuare de încrederea a circa 35% dintre cetățenii cu drept de vot. Iar ceilalți, contracandidații săi, vrând-nevrând, sunt siliți să împartă celelalte procente.

Nicușor minte că a scos primăria din faliment!
Sebastian Burduja,
Sebastian Burduja: „Nicușor minte că a scos primăria din faliment!”
N-aș vrea să îl atac. Vreau o majoritate cu PNL în Consiliu, dacă câștig Primăria
Nicușor Dan,
Nicușor Dan fuge de o dezbatere cu Sebastian Burduja. Cum explică