Expert in sanatate publica, semnal de alarma: Romanii vor muri in ianuarie din cauza masurilor luate acum, in decembrie3Foto© realitatea.net

Expert in sanatate publica, semnal de alarma: Romanii vor muri in ianuarie din cauza masurilor luate acum, in decembrie

, 7 știri, 59 vizualizări

Răzvan Cherecheș, expert în sănătate publică, a vorbit miercuri seară, la Digi 24, despre decizia autorităților de a relaxa măsurile anti-COVID. „Noi avem exact aceeași abordare pe care am avut-o și în vară”, afirmă specialistul.

„Noi avem exact aceeași abordare pe care am avut-o și în vară, respectiv relaxăm acum, din timp, deși nu avem niciun motiv. Totul merge pe o abordare pur populistă, nebazată pe niciun fel de dovezi științifice, urmând ca după sărbători, și cu deschiderea școlii, să avem o creștere accelerată. Cu siguranță după sărbători vom avea focare care vor continua să se propage în interior, în comunități”, a declarat Răzvan Cherecheș, la Digi 24.

„Pentru că, dacă ceva a învățat guvernul anterior, a fost că nu au plătit, nu au fost arătați cu degetul pentru că persoanele care au murit au murit din cauza măsurilor iresponsabile luate de Guvern. Românii care vor muri în ianuarie vor muri din cauza măsurilor luate acum, în decembrie”, a mai spus el.