Explozie urmată de incendiu, la un fast-food din Maramureș. Cel puțin cinci oameni au fost răniți20Foto3Video© observatornews.ro

Explozie urmată de incendiu, la un fast-food din Maramureș. Cel puțin cinci oameni au fost răniți

, 25 știri, 22 vizualizări

Fetița de 3 ani și tatăl ei de 28 de ani se aflau chiar în fața rulotei, își așteptau comanda. Aceștia au ajuns la spitalul din Sighetu Marmației, cu arsuri grave. Sunt la Unitatea de Primiri Urgențe, unde sunt supuși unor investigații medicale, iar în funcție de rezultate, medicii vor decide daca îi trimit sau nu la o unitate medicală de rang superior. Tot la Spitalul din Sighetu Marmației au ajuns și celelalte trei victime. Au 20, 25 și 35 de ani. Toți au arsuri și sunt investigați, dar starea este stabilă.

Rulota fusese amplastă în comuna Botiza, în centrul localității, în urmă cu doar o săptămână. Aparținea unui localnic, iar din primele date deflagrația s-a produs din cauza unei butelii. Ancheta este în curs de desfășurare.

"Explozia a fost urmată de incendiu la o rulotă tip fast food în localitatea Botiza (centru). Din primele informații, sunt cinci victime, dintre care un minor, cu arsuri. Un adult și minorul au fost preluați de un echipaj SMURD și sunt pe drum spre Spitalul municipal Sighetu Marmației", a precizat Oana Alexa Gonzi. "Din primele informații, explozia a fost cauzată de o butelie", a adăugat ea.