Fetiță sechestrată în beci de tată, pentru a nu fi înapoiată mamei. Mascații, amenințați cu toporul5Foto© observatornews.ro

Fetiță sechestrată în beci de tată, pentru a nu fi înapoiată mamei. Mascații, amenințați cu toporul

, 5 știri, 19 vizualizări

Un caz grav s-a petrecut noaptea trecută, în Neamț. O fetiță sechestrată în beci de tată, pentru a nu fi înapoiată mamei, a fost salvată de „mascați“, polițiștii fiind amenințați cu toporul.

Starea conflictuală dintre doi foști parteneri de viață a căpătat aspecte penale, victimă căzând fiica lor. În acest caz a fost necesară o intervenție în forță a oamenilor legii, fiind folosit și un negociator al Poliției Neamț. În noaptea de 26/27 martie 2023, polițiștii au fost sesizați, prin apel la 112, de către o femeie de 43 de ani, din Răucești.

Aceasta a reclamat că în aceeași zi, fostul soț, în vârstă de 64 de ani, ar fi refuzat să înapoieze fetița de doar 4 ani și 9 luni, conform programului de vizită stabilit de Judecătoria Piatra Neamț, în urma divorțului dintre părinți. Cum situația părea extrem de gravă, în scurt timp forțele de intervenție s-au deplasat la imobilul bărbatului, la Săvinești.