Fiica legendarului cineast Clint Eastwood a fost arestată și acuzată de violență domestică4Foto© stirileprotv.ro

Fiica legendarului cineast Clint Eastwood a fost arestată și acuzată de violență domestică

, 4 știri, 0 vizualizări

Prietenul tinerei a sunat la autorități, care ar fi sfătuit-o să meargă „într-o zonă securizată a Departamentului de Poliție din Beverly Hills pentru a se întâlni cu ofițerii”.

O sursă apropiată cazului a declarat că, odată ajuns, cuplul a fost interogat de agenți. Declarațiile sale inițiale nu i-au permis actriței să își dovedească nevinovăția. De fapt, „partenerul ei era singurul cu răni evidente pe corp. Acesta este motivul pentru care Francesca a fost arestată și acuzată de violență domestică”, precizează sursa.

Mai multe surse au declarat pentru TMZ că iubitul Francescăi a refuzat ajutorul medical.

La câteva ore după ce a fost inculpată, fiica lui Clint Eastwood ar fi plătit o cauțiune de 50.000 de dolari pentru a evita să fie reținută de poliție. Ea este totuși așteptată să apară în fața instanței în lunile următoare. Contactată de presă, tânăra actriță nu a făcut încă nicio declarație publică cu privire la acest caz. Ea pare să își continue viața ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, conform numeroaselor postări pe care le-a făcut pe Instagram de la sfârșitul săptămânii.