Finala America Express, 20 martie 2023. Nelu Cortea a avut nevoie de îngrijiri medicale, după accidentare. Cum a reacționat Bordea19Foto1Video© a1.ro

Finala America Express, 20 martie 2023. Nelu Cortea a avut nevoie de îngrijiri medicale, după accidentare. Cum a reacționat Bordea

, 21 știri, 24 vizualizări

Aflați în Barranquilla, orașul în care are loc al doilea cel mai mare carnaval din lume, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au cunoscut și o altă parte a acestuia. În ediția 38 difuzată pe 20 martie 2023, cei doi au fost jefuiți, chiar în timpul misiunii, în etapă finală de la America Express. Concurenții nici nu au avut timp să reacționeze și au fost lăsați cu gura căscată de hoțul care le-a „șutit” un instrument foarte important.

Imediat ce i-au trimis Irinei Fodor dovadă că au terminat proba și au primit detalii despre următoare destinație, Bordea și Cortea au fost jefuiți. Concurenții încercau să iasă din piața unde s-a desfășurat misiunea și într-o secundă un bărbat le-a „șutit” telefonul pe care Cortea îl purta la cingătoare.

„Într-o fracțiune de secundă. Și tu ai fost foarte amuzant. A fost cea mai scurtă intervenție din istoria intervențiilor”, a precizat Bordea.