Finala America Express, 22 martie 2023. Echipa Andre, accidentare în bucătărie. Cum s-a descurcat Scărlătescu la proba de gătit6Foto© a1.ro

Finala America Express, 22 martie 2023. Echipa Andre, accidentare în bucătărie. Cum s-a descurcat Scărlătescu la proba de gătit

, 8 știri, 58 vizualizări

Numărătoarea inversă spre ultima eliminare de pe Drumul aurului din America Express a început în ediția 39 a reality show-ului. Irina Fodor a pus în joc cele trei cufere cu un rol extrem de important în soarta care au avut puterea de a schima soarta.

Cele trei echipe rămase în luptă au trecut apoi printr-o cursă aparte, împărțită în trei etape. La finalul fiecăreia, concurenții aflați pe ultimul loc au avut de ales una dintre „cutiile periculoase” în care se putea afla ori o figurină de aur, ori una roși, care a însemnat eliminare.

După mii de kilometri parcurși cu gândul la Cartagena, destinația finală de pe Drumul Aurului, numai 3 perechi au reușit să ajungă aici. Concurenții rămași în „lupta” pentru un loc în Marea Finală au dat tot ce au putut, și-au depășit limitele fizice și psihologice, toate acestea pentru a nu ajunge pe ultimul loc.