Finala Dancing on Ice - Vis în doi, 23 aprilie 2022. Cum a arătat best dance-ul pus în scenă de Sore și Grațiano Dinu, pe gheață12Foto1Video© a1.ro

Finala Dancing on Ice - Vis în doi, 23 aprilie 2022. Cum a arătat best dance-ul pus în scenă de Sore și Grațiano Dinu, pe gheață

, 12 știri, 111 vizualizări

Sore și Grațiano Dinu s-au descurcat foarte bine în noua ediție de la Dancing on Ice - Vis în doi, 23 aprilie 2022, unde au defilat în pași de dans un Best Dance, adică cel mai bine realizat dans al lor. Cei doi par să fie mai pregătiți ca niciodată să câștige premiul cel mare.

Sore și Grațiano Dinu s-au descurcat foarte bine pe gheață, unde au dansat pentru un caz special, pentru mama lui Grațiano Dinu. „Am fost în America, la un moment dat un șofer m-a lovit cu mașina. Am fost 7 zile în comă, după accidentul acesta mi s-a dezvoltat instinctul de a ajuta oamenii”, spune Grațiano Dinu. „Noi luptăm pentru mama lui Grațiano, datorită ei există patinaj artistic în Galați”, spune Sore.

„Momentul în care o privesc în ochi mă simt sigur. Când dansez cu Grațiano simt ceva familiar. Emisiunea asta ar trebui să nu se mai sfârșească. Magie”, au spus cei doi coechipieri în cadrul repetițiilor din această săptămână.