Flacăra ispitei se aprinde din nou pe Insula Iubirii, duminică, la Antena 1. Radu Vâlcan va anunța ce cuplu părăsește Insula Iubirii5Foto© jurnalul.ro

Flacăra ispitei se aprinde din nou pe Insula Iubirii, duminică, la Antena 1. Radu Vâlcan va anunța ce cuplu părăsește Insula Iubirii

, 5 știri, 14 vizualizări

La foarte scurt timp după ce au trăit la cote maxime emoțiile primului bonfire special, generat de aprinderea, în premieră pe Insula Iubirii, a flăcării ispitei, aceasta se va aprinde din nou, dându-le cu totul viețile peste cap concurentelor. Pentru cine s-a aprins de această dată, dar și ce cuplu va părăsi Insula Iubirii, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou episod, difuzat în mod excepțional săptămâna aceasta duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Frică, scenarii peste scenarii și lacrimi ce nu par să se mai termine sunt generate rapid de aprinderea, pentru a doua oară, a flăcării ispitei. Concurentele, chiar și cele mai sigure pe ele și stăpâne pe situație, încep să aibă îndoieli atunci când flacăra ispitei strălucește din nou, puternic, în întunericul nopții.

„Toți am rămas mască!”, „Mi-a dat palpitații” sau „Dacă nu eram bine înainte, acum nu mai sunt deloc bine!” vor fi doar câteva dintre declarațiile concurentelor, în vreme ce una dintre ispite va completa: „Dacă în câteva zile s-a aprins deja flacăra de două ori... ce va fi în următoarele zile?”. Pentru cine s-a aprins de această dată, telespectatorii vor afla duminica aceasta, la Antena 1.