Florin Cîțu reia solicitarea de demitere a directorului CFR Călători© antena3.ro

Florin Cîțu reia solicitarea de demitere a directorului CFR Călători

, 6 știri, 23 vizualizări

Premierul Florin Cîțu insistă pentru demitertea lui Ovidiu Vizante, directorul CFR Călători, spunând că nu trebuie să deconteze o întreagă guvernare pentru un director. El precizează însă că decizia este în mâna ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă.

Întrebat de jurnaliști, sâmbătă, la Tulcea, de ce nu a fost schimbat directorul CFR Călători, Ovidiu Vizante, premierul Florin Cîțu a spus că decizia este în mâna ministrului Transporturilor, el fiind de părere că nu trebuie să deconteze o întreagă guvernare pentru un director.

„Eu rămân la ceea ce am spus acum două zile (joi - n.r.). Trebuie să fim foarte atenți pentru că astfel de lucruri le decontăm toți. Le decontează toată guvernarea, nu le decontează doar un anumit partid politic. Uneori trebuie să luăm astfel de decizii. Decizia este în continuare la ministrul Transporturilor. Decizia de a demite este a ministrului Transporturilor, dar eu cred că nu trebuie să deconteze o întreagă guvernare pentru un singur director”, a spus Cîțu.