Florin Salam, săltat de polițiști și dus la audieri într-un dosar de înșelăciune14Foto© observatornews.ro

Florin Salam, săltat de polițiști și dus la audieri într-un dosar de înșelăciune

, 17 știri, 20 vizualizări

Florin Salam are din nou probleme cu legea! Celebrul manelist a fost dus cu mandat la audieri într-un dosar de înșelăciune la sediul Poliției Târgoviște. Cântărețul ar fi trebuit să cânte la o nuntă, pentru care a fost plătit, însă nu și-a mai făcut apariția la eveniment. Mirele a încercat să-și recupereze suma colosală pe care i-a dat-o „Regelui” pentru o oră și jumătate de muzică, însă n-a reușit! Acum, artistul este nevoit să dea explicații în fața legii.

Florin Salam a fost dus cu mandat la audieri la sediul Poliției Târgoviște, într-un dosar de înșelăciune. Celebrul manelist ar fi trebuit să se prezinte la o nuntă în Târgoviște, însă nu și-a mai făcut apariția. Mirii au băgat mâna adânc în buzunar și i-au plătit „Regelui” suma de 5500 de euro pentru o oră și jumătate de muzică. Nu au semnat un contract, iar mirele a fost nevoit să meargă în instanță pentru a-și recupera banii.

„În condițiile în care ar fi existat un contract în format scris, în acel moment Bîțu Laurențiu ar fi putut, în anul 2020, atunci când ar fi constatat că Florin Salam nu a îndeplinit obligațiile, să meargă în instanța civilă și să solicite recuperarea sumei de bani cu toate pagubele aduse de Florin Stoian.