Fosta iubită a lui Nicolae Guță, în stare gravă la spital, după ce soțul acesteia ar fi lovit-o cu un ciocan în cap11Foto© stirileprotv.ro

Fosta iubită a lui Nicolae Guță, în stare gravă la spital, după ce soțul acesteia ar fi lovit-o cu un ciocan în cap

, 11 știri, 77 vizualizări

Dana Roba, cunoscută în lumea mondenă după relația cu Nicolae Guță, se zbate între viață și moarte, la Terapie Intensivă, după ce soțul de care voia să divorțeze a intenționat să o omoare. Bărbatul a lovit-o de mai multe ori în cap cu un ciocan, în timp ce Dana dormea.

După relația cu Nicolae Guță, Dana Roba s-a pocăit, a ieșit din showbiz și s-a făcut machioză. Între timp s-a căsătorit cu un bărbat pe care l-a prezentat tot timpul ca fiind „un om bun”, a născut și două fetițe și totul părea că este minunat în viața ei. Câștiga foarte bine și ca make-up artist, ea fiind, de altfel, și singura sursă de venit a familiei.

În urmă cu câteva săptămâni, Dana Roba a început să posteze pe rețelele de socializare mesaje din care se înțelegea că în viața ei sunt probleme și în urmă cu câteva zile s-a aflat că vrea să divorțeze. Doar că nu a mai apucat pentru că soțul său, orbit de furie, a încercat să-i ia viața.