Fostă mare șefă DIICOT, Alina Bica, fotografiată în timp ce vinde pizza în Italia!6Foto© revistapresei.hotnews.ro

Fostă mare șefă DIICOT, Alina Bica, fotografiată în timp ce vinde pizza în Italia!

, 8 știri, 82 vizualizări

Alina Bica, condamnată la 4 ani de închisoare pentru favorizarea infractorului, duce o viață liniștită în sud-estul Italiei, în localitatea Altamura, provincia Bari, regiunea Puglia. Curtea de Apel din Bari, Italia. a respins cererea de extrădare formulată de statul român împotriva sa și i-a permis să-și execute sentința cu închisoarea primită în România, sub formă de arest la domiciliu, în condiții foarte lejere.

Altamura este un orășel încărcat de istorie, ridicat pe o veche cetate ale cărei ziduri, construite între secolele 5 și 3 Î.Hr. dăinuie și în ziua de azi. În centrul vechi al orașului se află și principalul punct de atracție al localității: Catedrala Altamura, construită între 1232 și 1242 de Frederick al II-lea de Suabia.

În toamna anului trecut, la cinci minute de mers de catedrală, un român pe nume Florin Busuioc, a închiriat un spațiu dintr-o clădire istorică și a dechis o pizzerie. Localul se numește Noa și se află în Piazza Madonna Dei Martiri, 22, fiind ”a doua casă a Alinei Bica”, fostă șefă DIICOT, condamnată pentru favorizarea infractorului, pe numele căreia autoritățile române au emis un mandat internațional de urmărire.