Fostul rugbist George Baltă, în scaun cu rotile, acuză TAROM de discriminare după ce nu i s-a permis îmbarcarea în avion9Foto© realitatea.net

Fostul rugbist George Baltă, în scaun cu rotile, acuză TAROM de discriminare după ce nu i s-a permis îmbarcarea în avion

, 9 știri, 48 vizualizări

Fostul rugbist a relatat, pe Facebook, cele întâmplate.

”Adevărul este că de mult nu am mai simțit asta și nu cred că îmi doream să-mi reamintească cineva despre, dar TAROM a reușit să-mi arate că în 2023 încă se mai fac discriminări. Astăzi aveam zbor spre Cluj împreună cu @tedynecula unde eram invitați ca speakeri la un eveniment. Doar că asta nu s-a mai întâmplat pentru că TAROM mi-a refuzat mie îmbarcarea pe motiv de siguranță”, a scris George Baltă.

El a menționat că Tedy Necula, care îl însoțea, a fost cu o seară înainte la aeroport să verifice dacă totul este în regulă, dar ”personalul de atunci i-a ridicat din umeri”.

”Cu bilete cumpărate, asistență pentru persoane cu dizabilități confirmată, astăzi m-am trezit că mi s-a anulat biletul, fără să fiu anunțat, pe motiv că aeronava care zboară spre Cluj este un ATR și nu ia la bord persoane cu mobilitate redusă. Rezolvarea: Vă dăm bilet la zborul de la ora 17. Practic zbori când vor ei, nu când ai tu nevoie.