Gabriela Cristea și familia ei, vacanță de coșmar în Grecia! Ce au găsit în vila închiriată5Foto© bzi.ro

Gabriela Cristea și familia ei, vacanță de coșmar în Grecia! Ce au găsit în vila închiriată

, 7 știri, 48 vizualizări

Gabriela Cristea și familia ei se află în vacanță în insula Corfu însă au trăit momente de coșmar la vila din Grecia, unde s-au cazat. Prezentatoarea TV și Tavi Clonda nu au luat în serios avertizările localnicilor în legătură cu posibilele pericole din zonă. Astfel, Gabriela Cristea și soțul ei au avut o întâlnire de gradul zero cu unșarpe.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se află într-o vacanță exotică în Grecia,  alături de fetițele lor. Deși au ajuns de doar câteva zile, evenimentele tensionate nu au lipsit. În urmă cu o seară, după ce au petrecut câteva ore în centrul stațiunii, cei patru s-au întors la cazare și au avut parte de un moment nu tocmai plăcut. Deși localnici i-au avertizat în legătură cu posibilele pericole din zona în care sunt cazați, Tavi Clonda și Gabriela Cristea nu au luat prea în serios, nefiind prima dată într-o vacanță în Grecia, potrivit Cancan.

Momente de panică pentru Tavi Clonda și Gabriela Cristea. Cei doi soți, împreună cu fetițele lor, se află într-o vacanță în Grecia. Deși se bucură de soare, vreme frumoasă și liniște, evenimentele neplăcute nu au lipsit. Cei patru membri ai familiei Clonda au trăit momente de panică în vila în care sunt cazați.