Gabriela Cristea va avea o nouă emisiune la Antena Stars5Foto© observatornews.ro

Gabriela Cristea va avea o nouă emisiune la Antena Stars

, 5 știri, 33 vizualizări

Începând din 6 septembrie, în fiecare luni și marți, de la 18:00, pe Antena Stars revine un nou sezon al reality show-ului Mămici de pitici, cu lipici, un reality show despre viața de familie cu copii, așa cum este ea văzută prin ochii a trei vedete din showbiz-ul românesc. Gabriela Cristea, Deea Maxer și Simona Hapciuc, alături de copiii lor, au acceptat provocarea de a fi surprinse zi de zi, în relațiile lor cu copiii și își dor dezvălui una alteia din secretele lor.

“Sunt mamă cu normă întreagă, iar piticii mei sunt cu lipici, clar! Familia Maxer este genul de familie în care nicio zi nu seamănă cu cealaltă. Iar telespectatorii ne vor vedea ca și până acum, la fel de deschiși, haioși și naturali. Sunt încântată de intersectarea cu Simona și Gabriela în acest proiect T. Abia aștept să le cunosc în calitate de mămici, în sânul familiei lor.

Sunt nerăbdătoare să parcurg aceasta frumoasă călătorie alături de piticii mei, în noul sezon. Maysa urmează sa împlinească doi ani și nu este obișnuită cu camerele de luat vederi. Iar Andreas are 10 ani și televiziunea face parte din viața lui de când s-a născut!”, a declarat Deea Maxer.