Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, are trei copii de care e mândră. Cine e și cum arată tatăl acestora4Foto© bzi.ro

Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, are trei copii de care e mândră. Cine e și cum arată tatăl acestora

, 4 știri, 13 vizualizări

Gabriela Lucuțar a fost una dintre cele mai surprinzătoare concurente de la Chefi la cuțite sezonul 13. Deși nu este bucătar, prin ambiția de care a dat dovadă a reușit să treacă de bootcamp și să ajungă să facă parte din echipa galbenă a lui Alexandru Sautner. La finalul celui de-al patrulea battle, Gabriela Lucuțar (Regina Întunericului) a fost eliminată.

Fanii emisiunii, uitându-se pe paginile ei de Facebook și Instagram, au descoperit cum arată cei trei copii, dar și tatăl acestora.

În sezonul 13 al emisiunii Chefi la cuțite, Gabriela Lucuțar a impresionat jurații în audiții cu un preparat opulent, cu foiță de aur. A primit șansa de-a merge mai departe în competiție și, după ce a trecut de probele din bootcamp, aceasta a primit tunica galbenă și a intrat astfel în echipa lui Cqhef Alexandru Sautner.