George Simion îi arată Elenei Lasconi cum trebuie elaborată moțiunea de cenzură. „nu a învățat procedurile parlamentare”4Foto© romania-actualitati.ro

George Simion îi arată Elenei Lasconi cum trebuie elaborată moțiunea de cenzură. „nu a învățat procedurile parlamentare”

, 8 știri, 23 vizualizări

După anunțul USR de marți că lucrează la textul unei moțiuni de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu, George Simion a anunțat, miercuri, că AUR a pregătit un text și semnăturile membrilor, pe care i le oferă Elenei Lasconi: „Nu este parlamentar și poate soțul nu a învățat-o procedurile parlamentare”.

„Am aici textul moțiunii de cenzură. Doamna Elena Lasconi nu este parlamentar, nu cunoaște încă, poate soțul nu a învățat-o procedurile parlamentare, dar ai nevoie de un text și ai nevoie de semnături. Noi avem semnăturile, le punem aici pe masă, punem și textul și semnăturile la dispoziție, nu ne cramponăm în vreun fel de text.

Îi punem la dispoziție doamnei Lasconi, chiar dacă nu e la parlament, aceste semnături. împreună cu semnăturile USR sunt suficiente pentru a fi depusă semnătură. Luni poate fi citită și miercuri votată dacă chiar există interes sau un joc politic. Noi venim cu semnături, cu text. deja nu mai e treaba noastră. Ceilalți să arate dacă sunt serioși sau nu, dar nu i-am văzut prea serioși”, a declarat George Simion într-o conferința de presă.