Gigi Becali a reacționat după ce i s-au cerut bani pentru Irinel Columbeanu: „Femeile care au fost în viața lui îl pot ajuta”3Foto© libertatea.ro

Gigi Becali a reacționat după ce i s-au cerut bani pentru Irinel Columbeanu: „Femeile care au fost în viața lui îl pot ajuta”

, 4 știri, 69 vizualizări

Vestea că fostul om de afaceri Irinel Columbeanu s-a mutat la un azil de bătrâni i-a lăsat pe mulți cu gura căscată. Patronul FCSB a afirmat că nu intenționează să-l ajute cu bani pe fostul miliardar, adăugând că „e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci”.

„Tată, normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu? Însă eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui. Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-odată atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn.

Eu cred că totuși Monica (n.red. fosta soție a acestuia) și fata lui îl vor ajuta. Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil. Pe Zina am ajutat-o atunci că săraca ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea”, a afirmat Gigi Becali.