Gigi Becali, extaziat după victoria din Europa League. „Îi măresc contractul, îi iau și apartament”5Foto© adevarul.ro

Gigi Becali, extaziat după victoria din Europa League. „Îi măresc contractul, îi iau și apartament”

, 6 știri, 2 vizualizări

Gigi Becali a făcut echipa FCSB pentru meciul de joi cu RFS, din Europa League, după cum singur a anunțat. Și a făcut-o bine, spre deosebire de alte dăți, când a bulversat tot jocul campioanei.

Titularizați la comanda patronului, Mihai Popescu, Vlad Chiricheș, Marius Ștefănescu și Daniel Bîrligea au făcut legea pe teren și au contribuit la victoria FCSB, iar introducerea lui Florin Tănase la pauză a luminat jocul roș-albaștrilor. Succesuldin Europa League i-a dat aripi patronului, care și-a lăudat toți jucătorii, mai ales pe portarul Ștefan Târnovanu, pe mijlocașul Darius Olaru și pe atacanții Bîrligea și Tănase.

„Neavând teamă de minge, evident câștigi jocul. În fiecare fază era pericol de gol. Când recuperam mingea, pasam rapid, ne-am arătat la joc. Fiecare jucător a venit să ia mingea. Trebuie să știi să joci de frică. Târnovanu, pentru ce a apărat acum, îi bag și contractul mărit. Îi mărisem deja contractul, dar nu l-am înregistrat. A venit la mine și i-am zis «Du-te, bă, de aici!»,. Dar acum îi înregistrez și noul contractul și îi iau și apartament.