Grav accident la intrare în Deva. Șapte bărbați au fost răniți după ce un microbuz a intrat într-un parapet4Foto© realitatea.net

Grav accident la intrare în Deva. Șapte bărbați au fost răniți după ce un microbuz a intrat într-un parapet

, 6 știri, 28 vizualizări

Detalii despre accidentPotrivit declarațiilor reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, accidentul s-a produs în timp ce victima se deplasa spre Pitești. Din cauze încă neelucidate, bărbatul a pierdut controlul autoturismului, rezultând un impact devastator cu glisiera metalică. Impactul a fost atât de violent încât a dus la decesul imediat al conducătorului auto, care era singur în mașină.

„Din verificările preliminare (...) s-a stabilit că un autoturism având direcția de deplasare spre Pitești, condus de un bărbat de 38 de ani, din județul Argeș, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu glisiera metalică. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto, care era singurul ocupant", au anunțat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

La locul accidentului au intervenit echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, inclusiv două ambulanțe SMURD și o autospecială de descarcerare. "Echipajele sosite la locul intervenției au constatat că în interiorul autoturismului se afla o persoană încarcerată. Pompierii au efectuat manevre pentru descarcerarea victimei, pentru care, din păcate, în ciuda eforturilor, nu au mai putut face nimic", au comunicat reprezentanții ISU Argeș.