Grila de toamnă a Pro TV. Când revine MasterChef cu Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu3Foto© stirileprotv.ro

Grila de toamnă a Pro TV. Când revine MasterChef cu Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu

, 5 știri, 13 vizualizări

Când vine vorba de spectacol, cheful vine văzând. Povești scrise în farfurie, voci pentru întreaga Românie, plus multă comedie, oameni care schimbă destine, plus acțiune ca-n filme. Toamna asta, ai chef de spectacol pe VOYO și la PRO TV.

„Televiziunea intră într-o nouă eră, iar astăzi deschidem calea către îmbinarea perfectă a lumii digitale – oferind acces la conținutul preferat cu un simplu clic, de oriunde și oricând – cu televiziunea liniară, așa cum o știți de ani întregi. Viziunea noastră este ca aceste două produse să fuzioneze perfect într-un singur univers relevant pentru publicul nostru.

Iar acum vedem primii pași ai modului în care aceste două lumi se întrepătrund – conținut relevant și de calitate într-o grilă puternică la PRO TV, împreună cu o serie de emisiuni extraordinare și producții VOYO Original. Și acesta este doar începutul! Acesta este viitorul televiziunii!”, declară Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.